Tall Ships Races meny
MENY 1
Kremet skalldyrsuppe med ostegratinerte krutonger
(Skalldyr, gluten (hvete), melk, selleri)
Indrefilet av okse, serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(Egg, melk)
Kr. 585,-
MENY 2
Kyllingleverpaté med toast og chutney
(Gluten (hvete, melk)
Louisiana entrecôte, serveres med ovnsbakte
grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, nøtter (hassel), gluten (hvete))
Kr. 545,-
MENY 3
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Gluten (hvete), soya, skalldyr, egg, sesam)
Lammecarrè med persillecrust. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), sennep, selleri, sulfitt)
Lokal kremost med tindvedsaus og nøtte-crumble
(Melk, nøtter (mandel, hassel), gluten (hvete))
Kr. 555,-
MENY 4
Serrano skinke med geitost fra Haukeli og ruccola salat
(Melk, nøtter (pinjekjerner))
Pannestekt laks med sesongens grønnsaker, potetmos og gresk yoghurt
(Fisk, melk)
Lun epleterte med vaniljeis
(Gluten (hvete), egg, melk)
Kr. 515,-
MENY 5
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(Fisk, selleri, sennep)
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(Melk)
Tradisjonell riskrem
(Melk, nøtter (mandel))
Kr. 645,-
* Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad.
** For større grupper ønsker vi en forhåndsbestilt meny.
*** Julemenyen gjelder fra mandag-onsdag i perioden 16. november til 21. desember.
Kremet skalldyrsuppe med ostegratinerte krutonger
(Skalldyr, gluten (hvete), melk, selleri)
Indrefilet av okse, serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(Egg, melk)
Kr. 585,-
MENY 2
Kyllingleverpaté med toast og chutney
(Gluten (hvete, melk)
Louisiana entrecôte, serveres med ovnsbakte
grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, nøtter (hassel), gluten (hvete))
Kr. 545,-
MENY 3
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Gluten (hvete), soya, skalldyr, egg, sesam)
Lammecarrè med persillecrust. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), sennep, selleri, sulfitt)
Lokal kremost med tindvedsaus og nøtte-crumble
(Melk, nøtter (mandel, hassel), gluten (hvete))
Kr. 555,-
MENY 4
Serrano skinke med geitost fra Haukeli og ruccola salat
(Melk, nøtter (pinjekjerner))
Pannestekt laks med sesongens grønnsaker, potetmos og gresk yoghurt
(Fisk, melk)
Lun epleterte med vaniljeis
(Gluten (hvete), egg, melk)
Kr. 515,-
MENY 5
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(Fisk, selleri, sennep)
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(Melk)
Tradisjonell riskrem
(Melk, nøtter (mandel))
Kr. 645,-
* Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad.
** For større grupper ønsker vi en forhåndsbestilt meny.
*** Julemenyen gjelder fra mandag-onsdag i perioden 16. november til 21. desember.
3 RETTERS JULEMENY (TORS-LØR)
Julemenyen gjelder fra torsdag-lørdag i perioden
16. november til 21. desember
MENY 1
Kremet skalldyrsuppe med ostegratinerte krutonger
(Skalldyr, gluten (hvete), melk, selleri)
Indrefilet av okse, serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(Egg, melk)
Kr. 645,-
MENY 2
Kyllingleverpaté med toast og chutney
(Gluten (hvete, melk)
Louisiana entrecôte, serveres med ovnsbakte
grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete, selleri, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, nøtter (hassel), gluten (hvete))
Kr. 625,-
MENY 3
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Gluten (hvete), soya, skalldyr, egg, sesam)
Lammecarrè med persillecrust. Serveres med
ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), sennep, selleri, sulfitt)
Lokal kremost med tindvedsaus og nøtte-crumble
(Melk, nøtter (mandel, hassel), gluten (hvete))
Kr. 635,-
MENY 4
Serrano skinke med geitost fra Haukeli og ruccola salat
(Melk, nøtter (pinjekjerner))
Pannestekt laks med sesongens grønnsaker, potetmos
og gresk yoghurt
(Fisk, melk)
Lun epleterte med vaniljeis
(Gluten (hvete), egg, melk)
Kr. 595,-
MENY 5
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(Fisk, selleri, sennep)
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(Melk)
Tradisjonell riskrem
(Melk, nøtter (mandel))
Kr. 695,-
* Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad.
** Grupper på 8 personer eller flere må ha en felles meny, men menyene kan forandres på så
lenge det er en felles meny (med forbehold om prisendring).
*** Julemenyen gjelder fra torsdag-lørdag i perioden 16. november til 21. desember.
16. november til 21. desember
MENY 1
Kremet skalldyrsuppe med ostegratinerte krutonger
(Skalldyr, gluten (hvete), melk, selleri)
Indrefilet av okse, serveres med ovnsbakte grønnsaker,
urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Crème brûlée
(Egg, melk)
Kr. 645,-
MENY 2
Kyllingleverpaté med toast og chutney
(Gluten (hvete, melk)
Louisiana entrecôte, serveres med ovnsbakte
grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete, selleri, sulfitt)
Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, nøtter (hassel), gluten (hvete))
Kr. 625,-
MENY 3
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Gluten (hvete), soya, skalldyr, egg, sesam)
Lammecarrè med persillecrust. Serveres med
ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), sennep, selleri, sulfitt)
Lokal kremost med tindvedsaus og nøtte-crumble
(Melk, nøtter (mandel, hassel), gluten (hvete))
Kr. 635,-
MENY 4
Serrano skinke med geitost fra Haukeli og ruccola salat
(Melk, nøtter (pinjekjerner))
Pannestekt laks med sesongens grønnsaker, potetmos
og gresk yoghurt
(Fisk, melk)
Lun epleterte med vaniljeis
(Gluten (hvete), egg, melk)
Kr. 595,-
MENY 5
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(Fisk, selleri, sennep)
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(Melk)
Tradisjonell riskrem
(Melk, nøtter (mandel))
Kr. 695,-
* Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad.
** Grupper på 8 personer eller flere må ha en felles meny, men menyene kan forandres på så
lenge det er en felles meny (med forbehold om prisendring).
*** Julemenyen gjelder fra torsdag-lørdag i perioden 16. november til 21. desember.
A LA CARTE MENY
A la carte meny gjelder fra søndag - onsdag i perioden
17.11 - 21.12
FORRETTER
Serrano skinke med geitost fra Haukeli og ruccola salat
(Melk, nøtter (pinjekjerner))
Kr. 139,-
Kremet skalldyrsuppe med ostegratinerte krutonger
(Skalldyr, gluten (hvete), melk, selleri)
Kr. 129,-
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Gluten (hvete), soya, skalldyr, egg, sesam)
Kr. 129,-
Kyllingleverpaté med toast og chutney
(Gluten (hvete, melk)
Kr. 119,-
FG’s Cæsarsalat med kylling, bacon og fersk parmesan
(Egg, sennep, fisk, melk)
Kr. 119,- / Kr. 199,-
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(Fisk, selleri, sennep)
Kr. 139,-
FG’S HJEMMELAGDE HAMBURGERE
Serveres med pommes frites
FG’s signaturburger med bacon, cheddar og chilimajones
(Melk, egg, sennep, gluten (hvete), fisk)
Kr. 239,-
Burger med karamellisert løk, røkt Rambol ost og trøffelaioli
(Melk, egg, sennep, gluten (hvete), fisk)
Kr. 219,-
* Søtpotet kr 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød
Hovedretter / Main courses
Indrefilet av okse, serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Kr. 349,-
Louisianakrydret entrecôte. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete, selleri, sulfitt)
Kr. 319,-
Lammecarrè med persillecrust. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), sennep, selleri, sulfitt)
Kr. 319,-
Dampet kveite med asiatiske smaker og blåskjell. Serveres med amandine poteter
(Fisk, skalldyr, skjell, bløtdyr, melk, soya)
Kr. 309,-
Pannestekt laks med sesongens grønnsaker, potetmos og gresk yoghurt
(Fisk, melk)
Kr. 269,-
Original “Fish’n Chips” med salat og tartarsaus
(Fisk, egg, gluten (hvete)
Kr. 239,-
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(Melk)
Kr. 389,-
BARNEMENY
Grillet kyllingbryst med ferske grønnsaker og urtepoteter
(Melk, sesam)
Kr. 129,-
Original “Fish’n Chips”
(Fisk, egg, gluten (hvete)
Kr. 129,-
Grillet laks med grønnsaker og potetmos
(Fisk, melk)
Kr. 129,-
DESSERTER
Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, nøtter (hassel), gluten (hvete))
Kr. 119,-
Crème brûlee
(Egg, melk)
Kr. 119,-
Lun epleterte med vaniljeis
(Gluten (hvete), egg, melk)
Kr. 119,-
Lokal kremost med tindvedsaus og nøtte-crumble
(Melk, nøtter (mandel, hassel), gluten (hvete))
Kr. 119,-
Tradisjonell riskrem
(Melk, nøtter (mandel))
Kr. 119,-
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen fra mandag-onsdag i perioden fra 16.november til 21. desember
** Vi har kun 3 retters menyer fra torsdag-lørdag i perioden fra 16.november til 21. desember
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** For større grupper ønsker vi en forhåndsbestilt meny
17.11 - 21.12
FORRETTER
Serrano skinke med geitost fra Haukeli og ruccola salat
(Melk, nøtter (pinjekjerner))
Kr. 139,-
Kremet skalldyrsuppe med ostegratinerte krutonger
(Skalldyr, gluten (hvete), melk, selleri)
Kr. 129,-
Tempura scampi med søt soya- og chilidipp
(Gluten (hvete), soya, skalldyr, egg, sesam)
Kr. 129,-
Kyllingleverpaté med toast og chutney
(Gluten (hvete, melk)
Kr. 119,-
FG’s Cæsarsalat med kylling, bacon og fersk parmesan
(Egg, sennep, fisk, melk)
Kr. 119,- / Kr. 199,-
Hjemmelaget gravlaks med dill, sellerisalat og sennepsdressing
(Fisk, selleri, sennep)
Kr. 139,-
FG’S HJEMMELAGDE HAMBURGERE
Serveres med pommes frites
FG’s signaturburger med bacon, cheddar og chilimajones
(Melk, egg, sennep, gluten (hvete), fisk)
Kr. 239,-
Burger med karamellisert løk, røkt Rambol ost og trøffelaioli
(Melk, egg, sennep, gluten (hvete), fisk)
Kr. 219,-
* Søtpotet kr 20,- ekstra. Pommes frites med parmesan og hvitløk kr 20,- ekstra. Vi tilbyr glutenfritt hamburgerbrød
Hovedretter / Main courses
Indrefilet av okse, serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), selleri, sulfitt)
Kr. 349,-
Louisianakrydret entrecôte. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete, selleri, sulfitt)
Kr. 319,-
Lammecarrè med persillecrust. Serveres med ovnsbakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinssaus
(Gluten (hvete), sennep, selleri, sulfitt)
Kr. 319,-
Dampet kveite med asiatiske smaker og blåskjell. Serveres med amandine poteter
(Fisk, skalldyr, skjell, bløtdyr, melk, soya)
Kr. 309,-
Pannestekt laks med sesongens grønnsaker, potetmos og gresk yoghurt
(Fisk, melk)
Kr. 269,-
Original “Fish’n Chips” med salat og tartarsaus
(Fisk, egg, gluten (hvete)
Kr. 239,-
Tradisjonell lutefisk servert med kokte poteter, grønn ertestuing og baconfett
(Melk, fisk)
eller
Dampet pinnekjøtt servert med kokte poteter, kålrotstappe og pinnefett
(Melk)
Kr. 389,-
BARNEMENY
Grillet kyllingbryst med ferske grønnsaker og urtepoteter
(Melk, sesam)
Kr. 129,-
Original “Fish’n Chips”
(Fisk, egg, gluten (hvete)
Kr. 129,-
Grillet laks med grønnsaker og potetmos
(Fisk, melk)
Kr. 129,-
DESSERTER
Sjokoladefondant med vaniljeis
(Melk, egg, nøtter (hassel), gluten (hvete))
Kr. 119,-
Crème brûlee
(Egg, melk)
Kr. 119,-
Lun epleterte med vaniljeis
(Gluten (hvete), egg, melk)
Kr. 119,-
Lokal kremost med tindvedsaus og nøtte-crumble
(Melk, nøtter (mandel, hassel), gluten (hvete))
Kr. 119,-
Tradisjonell riskrem
(Melk, nøtter (mandel))
Kr. 119,-
* A la carte menyen gjelder under julebordsesongen fra mandag-onsdag i perioden fra 16.november til 21. desember
** Vi har kun 3 retters menyer fra torsdag-lørdag i perioden fra 16.november til 21. desember
*** Eget lokale kan medfører en ekstra kostnad
**** For større grupper ønsker vi en forhåndsbestilt meny