WINEMAKERS DINNER MED WENTE VINEYARDS 31. AUGUST
Endelig!
Wente Vineyards er en anerkjent vinprodusent med dype røtter i Livermore Valley i California. Det er vår glede å få invitere til Winemakers Dinner, 31. august, med denne vingården som er en av de eldste operative familie-eide vingårdene i landet, dedikert til vinproduksjon i over 140 år.
I dag er Wente Vineyards kjent for sitt engasjement for bærekraftig vinproduksjon og deres bruk av økologiske dyrkingsmetoder. Wente laget i sin tid en egen kloning av Chardonnay-druen og det er denne typen druer man finner på de store Chardonnay gårdene i dag. Wente Vineyards er internasjonalt anerkjent som en leder i vinlandet med turisme i forhold til vinsmaking, utdanning, god mat, konserter og golfmesterskap.
31. august inviterer vi til Winemakers Dinner med denne ledende produsenten.
Aperitiff: Wente Brut Sparkling
Forrett: Wente Riva Ranch Chardonnay
Smørposjert sjøkreps med brioche, mikrourter og hollandaise saus. (skalldyr, hvete, egg, sulfitt, melk)
Mellomrett: Wente Riva Ranch Pinot Noir
Sopprisotto med syltet kantarell and parmesan.
(Melk, sulfit, sennep)
Hovedrett:
1. Wente Wetmore Vineyard Cabernet Sauvignon
2. Murrietas Well The Spur Cabernet Sauvignon
Ytrefilet med gulrotpuré, broccolini, fiken, portvin & tyttebærsaus.
(Melk, sulfit)
Dessert: Wente Sandstone Merlot
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney og hasselnøtter (Taleggio, Brilliant savarin, Ibex)
(Melk, hvete, sulfit)
PRIS: 1 795,- NOK
Velkommen til en verden av Wente ... på FG Restaurant & Bar.
Wente Vineyards er en anerkjent vinprodusent med dype røtter i Livermore Valley i California. Det er vår glede å få invitere til Winemakers Dinner, 31. august, med denne vingården som er en av de eldste operative familie-eide vingårdene i landet, dedikert til vinproduksjon i over 140 år.
I dag er Wente Vineyards kjent for sitt engasjement for bærekraftig vinproduksjon og deres bruk av økologiske dyrkingsmetoder. Wente laget i sin tid en egen kloning av Chardonnay-druen og det er denne typen druer man finner på de store Chardonnay gårdene i dag. Wente Vineyards er internasjonalt anerkjent som en leder i vinlandet med turisme i forhold til vinsmaking, utdanning, god mat, konserter og golfmesterskap.
31. august inviterer vi til Winemakers Dinner med denne ledende produsenten.
Aperitiff: Wente Brut Sparkling
Forrett: Wente Riva Ranch Chardonnay
Smørposjert sjøkreps med brioche, mikrourter og hollandaise saus. (skalldyr, hvete, egg, sulfitt, melk)
Mellomrett: Wente Riva Ranch Pinot Noir
Sopprisotto med syltet kantarell and parmesan.
(Melk, sulfit, sennep)
Hovedrett:
1. Wente Wetmore Vineyard Cabernet Sauvignon
2. Murrietas Well The Spur Cabernet Sauvignon
Ytrefilet med gulrotpuré, broccolini, fiken, portvin & tyttebærsaus.
(Melk, sulfit)
Dessert: Wente Sandstone Merlot
Utvalg av norske og utenlandske oster med chutney og hasselnøtter (Taleggio, Brilliant savarin, Ibex)
(Melk, hvete, sulfit)
PRIS: 1 795,- NOK
Velkommen til en verden av Wente ... på FG Restaurant & Bar.