WINEMAKERS DINNER MED DOMAINE DE SAINT AMAND 8. MAI KL. 18:30
Domaine de Saint Amand ligger i landsbyen Cambes ved bredden av Garonne-elven, omtrent 15 minutter fra Bordeaux. Sarah Simon tok over Domaine de Saint-Amand i begynnelsen av 2018. Hun er en ung vinprodusent som er svært engasjert i alle stadier av vinproduksjonen. Hennes lidenskap for vitikultur som er oppmerksom og respektfull overfor miljøet, uttrykker seg fullt ut på denne eiendommen. Hun har oppnådd HEV (High Environmental Value) sertifisering, og eiendommen ble sertifisert for økologisk vitikultur i 2024.
Sarah Simon er motivert av et lidenskapelig ønske om å produsere kvalitetsviner som er både autentiske og balanserte, og hun er svært involvert i alle stadier av vinifikasjonen fra innhøsting til ferdig vin. Vinene hennes er moderne og drikkbare, samtidig som de respekterer den tradisjonelle kunnskapen om Bordeaux-viner.
Les mer om den spennende vinprodusenten her.
8. mai kl. 18:30 har vi gleden av å invitere til Winemakers Dinner og en nydelig 5 retters meny med håndplukkede viner fra Domaine de Saint Amand og vinimportøren Solmimosa. Sarah vil selv være tilstede og presentere tre viner fra vingården denne kvelden. I tillegg vil Solmimosa presentere to viner, Premier Cru Champagne fra Gaidoz-Forget og Rosée de Printemps fra Domaine du Loou. Bak Solmimosa står tidligere stortingsrepresentant og statsråd Solveig Horne som startet selskapet i 2021.
Kveldens meny:
Forrett: Hummer bisque
Vin: Champagne fra Gaidoz-Forgetc
Mellomrett: Hvite asparges med hollandaise saus
Vin: Bordeaux Blanc
Mellomrett: Kveite med beurre blanc saus
Vin: Rosé Cuvée Printemps
Hovedrett: Indrefilet med rødvinssaus
Vin: Bordeaux Rouge 2019 og L’Exception Rouge 2020
Dessert: Sjokolade mousse og kaffe
Pris kr. 1695,-.
Vi starter kvelden med en aperitif i vår nye lobbybar på Det Hanseatiske Hotell.Velkommen til Finnegaarden og Winemakers Dinner med Domaine de Saint Amand og Solmimosa.
Sarah Simon er motivert av et lidenskapelig ønske om å produsere kvalitetsviner som er både autentiske og balanserte, og hun er svært involvert i alle stadier av vinifikasjonen fra innhøsting til ferdig vin. Vinene hennes er moderne og drikkbare, samtidig som de respekterer den tradisjonelle kunnskapen om Bordeaux-viner.
Les mer om den spennende vinprodusenten her.
8. mai kl. 18:30 har vi gleden av å invitere til Winemakers Dinner og en nydelig 5 retters meny med håndplukkede viner fra Domaine de Saint Amand og vinimportøren Solmimosa. Sarah vil selv være tilstede og presentere tre viner fra vingården denne kvelden. I tillegg vil Solmimosa presentere to viner, Premier Cru Champagne fra Gaidoz-Forget og Rosée de Printemps fra Domaine du Loou. Bak Solmimosa står tidligere stortingsrepresentant og statsråd Solveig Horne som startet selskapet i 2021.
Kveldens meny:
Forrett: Hummer bisque
Vin: Champagne fra Gaidoz-Forgetc
Mellomrett: Hvite asparges med hollandaise saus
Vin: Bordeaux Blanc
Mellomrett: Kveite med beurre blanc saus
Vin: Rosé Cuvée Printemps
Hovedrett: Indrefilet med rødvinssaus
Vin: Bordeaux Rouge 2019 og L’Exception Rouge 2020
Dessert: Sjokolade mousse og kaffe
Pris kr. 1695,-.
Vi starter kvelden med en aperitif i vår nye lobbybar på Det Hanseatiske Hotell.Velkommen til Finnegaarden og Winemakers Dinner med Domaine de Saint Amand og Solmimosa.